Drone:0.5 builds hanging

In the process of switching from drone:0.4 to 0.5 and I’m having trouble with my builds. They trigger ok but then they just hang forever with no sensible (to me) output at all.
Here is my drone.yml:

pipeline:
  build:
    image: python:3.5.2
    environment:
      - DATABASE_URL=postgres://[email protected]
      - DEBUG=True
    commands:
      - sleep 5
      - pip3 install -r requirements.txt
      - cd smashDB
      - coverage run --source='.' manage.py test
      - coverage xml
      - codecov --token=c5b3b4fe-2fd1-4c35-bac1-d8cd172711fc
      - cd ..
    when:
      branch: [ master, develop ]
      event: [push, pull_request, tag, deployment]

services:
  database:
    image: postgres
    environment:
      - DATABASE_URL=postgres://[email protected]
      - DEBUG=True

And when I run docker logs drone on my drone container:

time="2017-02-19T19:17:45Z" level=debug msg="PeterCat12 granted &{Pull:true Push:true Admin:true} permission to PeterCat12/SmashDB" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=770.152µs method=GET path="/api/repos/PeterCat12/SmashDB/builds/1" status=200 time="2017-02-19T19:17:45Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=debug msg="Successfull upgraded websocket" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=356.829µs method=GET path="/PeterCat12/SmashDB/1" status=200 time="2017-02-19T19:17:45Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=debug msg="Successfully closed websocket" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=271.705011ms method=GET path="/ws/feed" status=200 time="2017-02-19T19:17:45Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 
1:M 19 Feb 19:17:45.438 * stomp: unsubscribe 10: successful: destination /topic/events
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=779.88µs method=GET path="/api/user/feed" status=200 time="2017-02-19T19:17:45Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=debug msg="PeterCat12 granted &{Pull:true Push:true Admin:true} permission to PeterCat12/SmashDB" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=668.009µs method=GET path="/api/repos/PeterCat12/SmashDB/builds/1" status=200 time="2017-02-19T19:17:45Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 
time="2017-02-19T19:17:45Z" level=debug msg="Successfull upgraded websocket" 
time="2017-02-19T19:17:49Z" level=debug msg="PeterCat12 granted &{Pull:true Push:true Admin:true} permission to PeterCat12/SmashDB" 
time="2017-02-19T19:17:49Z" level=info ip=69.245.177.59 latency=426.752µs method=GET path="/api/repos/PeterCat12/SmashDB" status=200 time="2017-02-19T19:17:49Z" user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36" 

I also sometimes see:

time="2017-02-19T19:24:00Z" level=debug msg="cannot find build secrets for PeterCat12/SmashDB. GET https://api.github.com/repos/PeterCat12/SmashDB/contents/.drone.yml.sig?ref=7e269b2b45d9fd00944429a10b927ad5972d4736: 404 Not Found []" 
time="2017-02-19T19:24:00Z" level=debug msg="cannot parse .drone.yml.sig file. square/go-jose: compact JWS format must have three parts" 

I don’t need any secrets at the moment but perhaps I have to have a sig file in order for my build to actually happen?

Not really sure where to go from here as I can’t seem to gleam anymore information as to why my build is forever in its “yellow pending” state. If there anywhere I can gain anymore insight into my build? Thanks in advance.

The most common cause for builds hanging in a pending is agents not configured. If there are no agents, there is nothing to process your build. Have you configured agents per the guide? http://readme.drone.io/admin/installation-guide/

son of a… Yes. That is it. profuse apologies for not reading the effing
manual. Was treating it like it was 0.4…